Thursday, 4 April 2013

My High Wishful Thinking

Bismillahirrahmanirrahim

Ewwwwwwww stalkers is everywhereeeeeeeeeee ~
Hui staker aku eh ? Baguih. Keep it up. Sayang silent readers semua :D

Hai Assalamualaikum.

Topik hari ini. Angan angan. Apa tu ? Ekceli time mandi tadi boleh pulak terberangan. 


Nak macam nie.



Buat kejutan time nak melamar saya yang comel nie *kelip kelip mata*

Selalu berangan... 

Tetiba mama call aku time aku tengah lepak lepak kat somewhere sorang diri.

Ma said : Kak cik ada orang datang masuk minang nie. Setuju tak ?

Me : Hahhh ? *terkejut* Siapa lagi ? *konon konon sebelum tu dah ramai orang datang minang. Hee perasan*

Mama : Kali nie mesti kak cik setuju punya hehe .

Me : No. Kak cik tunggu dia sorang je *dalam hati* Hahh siapa ma ? Anak dato' pulak ke?

Mama : Takkk. Tapi Anak Hamid *kueng kueng* (hahahahahahahaha !)

Me : Hahhh ? *terkejut lagi* Siapa tu? Taknak ahhhh.....

Mama : Okay jangan nyesal.

Suddenly dalam masa yang sama...

Tetiba ada sorang budak laki lari lari datang kat aku... 
*He brings me a ballon and bouquet of red and white roses*


Suddenly ballon tu pecah poom ! Oh terkejut ! Hahahahaha !

Dan ada...

dalam ballon tu dan tetiba ada segulung kertas jugak tertulis ,

"Sudikah kau menjadi suri ku seumur hidup?"

Dup dap dup dap jantung. Ceh -.- Siapa nie........ Buat suspend je. *pusing pusing*

Sekali......... Jeng jeng jeng.......... Zulfahmi bisik 

"Will you sayang ? Will you ?"

Cececececececeyyy. And aku tak terus jawab tapi sebaliknya call mama balik ,

Ma ! Ma ! Proposal from Anak Hamid is accepted !

Hahahahahaha ! And tetiba ramai orang sorak sorak yeayyyy ! Mereka kawan kawan aku sendiri. Rupanya Zulfahmi plan macam tu. 

K nie angan angan je. Bukan betul pun. Nak ke Zulfahmi buat ceni. Tapi kalau buat pun dah tak suprise la. Mungkin dia ada cara tersendiri mungkin. I'm waiting. I'm waiting to be your Suri soon. I hope so our relationship last till forever.


#Perempuan terlalu unik. Mereka berjiwa lembut meskipun luaran nampak ganas. Mereka suka kan perhatian. Mereka juga suka kan kejutan ! Perempuan have high wishful thinking ! Mungkin barangkali perempuan nie susah untuk difahami. 


Me  

No comments:

Post a Comment