Thursday, 2 May 2013

My day come soon !

Bismillahirrahmanirrahim

Mohon Zulfahmi buat suprise birthday party untuk sayaaaaaaaaa !

Pleaseeeeeee....... Nak suprise terkezut opocot kebabommmmm ! hiuhiuhiu


Tak payah guna duit sangat. Plan sesimple mungkin. Bolehhhhh takk baby?

Plan la ngan kawan kawan saya. Time birthday saya tu suruh la siapa siapa bawak saya keluar. Pegi tempat yang laaaaaaaapang tutup mata saya. Sampai je tempat tu bukak mata orang baling tepung sambil cakap HAPPY BIRTHDAY DALILAAAAAA !

Bestnyaaaaaa. Tak yah kek pun tak pe. Tu pun dah kira terkezuttt dah. Patu kita balik ah hehehehehehehe. Camtu je simple kan kan kan ! Tapi nie saya dah cakap kalau awak buat saya tak terkezut dah la. Awak buat la cara lain. Yang saya tak expect. Sepertinyaaaa makan dengan Uncle Hamid ke Untie Dilla ke best gak hahahaha.

Awak jadi la kreatif siket saya tak kesah apa apa je asalkan SUPRISE BIRTHDAY PARTY ! yeayyyyyyyyy !

No comments:

Post a Comment